Elfriede de Rijk klankschalen
Home Muziekschool Schmink Klankschalen Foto's Contact Extra

 

Klankschalen zijn handgeslagen kommen en met elk een eigen zuivere en natuurlijke unieke klank.....

De mens bestaat voor 70% uit water en dat wordt met de trilling van een klankschaal in beweging gezet. Deze vibraties, die vrijkomen door het aanslaan van de schaal, brengt een waaier van trilling voort. Deze trillingen worden door onze zintuigen opgenomen. We voelen deze trilling en klank diep in elke vezel van ons lichaam doorklinken. Je krijgt als het ware een totaal klankschalenbad!

En terwijl je deze ervaring fysiek meemaakt, ga ik met je op weg naar een innerlijke reis.....Zelf werk ik met de mooie en pure energie vanuit de oude indiaanse cultuur!

 

"Een hart vol liefde en mededogen is de belangrijkste bron van innerlijke kracht, wilskracht, geluk en geestelijke kalmte".

Dalai Lama.Lotusbloem

 

De oude sjamanen werkten met b.v met totemdieren, deze dieren kom je ongemerkt tegen in je dagelijks leven. Maar ze hebben ons wel degelijk iets te zeggen over ons levensdoel of willen ons een boodschap overbrengen. Ze geven je, wat je op dat moment nodig hebt aan inzichten. Een totemdier kan steeds verschillen en verschijnt in je leven of dromen wanneer je hulp, op wat voor manier dan ook, nodig hebt. Je moet het alleen wel kunnen en willen zien. Een totemdier is maar tijdelijk bij je. Denk bevoorbeeld maar eens aan de roofvogels langs de weg, als je blik steeds op hun valt, hebben ze een boodschap voor je...De roofvogels staan voor doorbraak en vol zelfvertrouwen een stap voorwaarts te zetten om een situatie voorgoed tot een oplossing te brengen! Herten, vlinders, allerlei andere dieren en vogels....ze staan allemaal voor hun eigen boodschap, voor jou!

Ook werkten de sjamanen met krachtdieren, dit zijn onze persoonlijke helpers in diervorm. Op ons levenspad mogen we gebruik maken van hun pure energie, kracht en inzichten. Zij blijven. Als je in contact gebracht bent met je krachtdier blijft deze je hele leven lang bij je. En kun je hun energie elk moment oproepen wanneer je hun zuivere energie nodig hebt! Zij waarschuwen je bijvoorbeeld voor gevaarlijke situaties of helpen je bij een moeilijk gesprek of examenstress....Je kunt te allen tijde gebruik maken van hun krachtige energie! Je krachtdier ontmoeten maakt je leven een stuk overzichterlijker en rijker!

Het symbool levensboom staat voor in contact komen met je eigen energie.......De sjamanen werkten met dit mooie fenomeen, om weer in contact te komen, met je echte ZIJN! Dit pure ZIJN, hebben we bij onze geboorte meegekregen van moeder natuur, maar we zijn dit pure ZIJN, vaak in de loop van het leven kwijt geraakt. En voelen we ons vaak verloren, zoekende of gevormd naar de behoeftes van de ander. Het weerzien met jouw levensboom leidt tot totale versmelting met jezelf en kom je in de energie van jouw krachtige boom te staan. Jouw boom laat ook zien waar je zwakke plekken zijn en hoe je daar in kunt GROEIEN! Bomen doorstaan vaak de krachtigste storm, ze weten hoe ze met de wind mee moeten waaien om niet te breken! Mee te gaan met de flow van het leven.....jouw leven.

 

"Ik houd van glimlachen en lachen.
Als Iemand meer wil glimlachen in zijn leven,
moet hij daarvoor de juiste omstandigheden scheppen....".

Dalai Lama. Lotus

 

 

Deze oude wijsheden en rituelen, heb ik via de opleiding naar het hier en nu weten te vertalen! Voor het werken met deze klankschalen heb ik een volwaardige opleiding gevolgd. Zodat de resultaten van je innerlijke reis goed te gebruiken zijn in een wereld zoals vandaag de dag! Ze zetten je terug in je eigen oerkracht en kun je de grip over je eigen leven weer volledig terugnemen! Op je werk, vriendschappen, frustraties, angsten, je levensdoel een nieuwe uitdaging, antwoorden......Met een innerlijk reis wordt alles weer helder en overzichtelijk! Je vertrouwen gesterkt en je komt sterker in de wereld te staan!

Ben je nieuwschierig geworden?! En je wilt deze innerlijke verrijkende reis met mij aangaan, of er meer over weten.....Maak dan een afspraak via de mail of telefoon. Dan ben ik er voor je om je op een liefdevolle manier bij jezelf terug te brengen! Kortom het leven nog mooier te maken. Even samen te lopen op jouw levenspad!

 

"Als u zich alleen maar om uiterlijke dingen bekommert en uw innerlijke waarden volledig verwaarloost, zult u geen gelukkig leven leiden...".

Dalai Lama.Lotusbloem

Elfriede de Rijk

Tel: 0513 671700
Email: info@elfriedederijk.nl

Klankschalen