Elfriede de Rijke klankschalen
Home Muziekschool Schmink Klankschalen Foto's Contact Extra

 

Schminken is een groot en erg leuk onderdeel in mijn bestaan, ondertussen doe ik dit nu al een jaar of veertien. Toen ik op een gegeven moment tijdens een cursus, gegeven door Saskia Wagenvoort (cultureel centrum PARNAS in Leeuwarden) de andere cursisten stond te voorzien van schminktips, werd het tijd dat ik voor mezelf ging beginnen.

In principe werk ik alleen, maar ik kan mijn team uitbreiden tot acht personen. Allen zijn goed ingewerkt. Deze mensen worden door mij freelance ingehuurd. Ze zijn met zorg uitgekozen op hun schminkkwaliteiten, maar ook op het contact met de persoon op de stoel. Ze complementeren mijn team! Wij zijn ons er dan ook terdege van bewust dat wij buiten het schminken, gastvrij en gezellig moeten zijn. Kortom: een aanvulling op uw feest.

Ik schmink niet alleen voor feesten en partijen. Ik kan ook workshops in schminken, grimeren, bodypaint en Lotus-slachtoffers (waarbij b.v. wonden en brandblaren moeten worden gemaakt) verzorgen.

WK Schaatsen

Ook ben ik, en of mijn team in te huren voor kinderfeesten en om hulp-Sinterklazen en Zwarte Pieten tot de echte te maken. Voor alles wat met schmink of grimeren te maken heeft, bent u bij mij aan het juiste adres!

Samen met mijn team staan wij al meer dan 13 jaar te schminken in ijsstadion Thialf te Heerenveen, tijdens de WK, EK en andere grote schaatstournooien. We worden dan ingehuurd door de grote sponsers zoals Aegon, Essent, Deloitte, Telford. We maken dan hele kunstwerken op de gezichten van hun werknemers en klanten die door het bedrijf zijn uitgenodigd om het schaatsspektakel bij te wonen. Vlaggen van over de hele wereld, winterse taferelen met o.a pinguins en ijsberen of Friese landschappen. Zelfs een gezicht vol met de Friese vlag komt dan in beeld van de internationale televisie. Dit tot grote vreugde van de  supporters zelf!

Penseel

Toen de ijsclub “Thialf” 150 jaar bestond en het ijsspektakel Kening Thialf werd opgevoerd, hebben we ons mogen uitleven op de personages die meededen in het stuk. Terplekke werd bedacht hoe we het zouden gaan aanpakken. En het resultaat mocht er zeer zeker zijn!

Ook tijdens het ijsgala met de beroemde en prominente schaatsgasten, met de dirigent Baron Rabinowitz, was de ”schmink-eer” weer geheel aan onze kant! Het was allemaal een groot succes en heerlijk om te doen! Verder ben ik ook werkzaam in het theater, mensen omtoveren tot verschillende personages, bij toneelstukken. Zoals u merkt heb ik u veel te bieden op schmink- en grimeergebied en heb u in de verhaaltjes hierboven een kijkje gegeven in de schminkwereld.

Ik werk uitsluitend met huidvriendelijke waterschmink van GRIMAS, tot aan de lijm voor de zelf gemaakte baarden en snorren toe. Mijn leverancier is Firma Mulder, Groningen, www.mulderfeestartikelen.nl

Klik voor meer foto'sKlik voor meer fotos

Tarieven schminken.Schmink

 

Elfriede de Rijk

Tel: 0513 671700
Email: info@elfriedederijk.nl

 
elfje